Dynamics 365

10

Viime vuoden marraskuun alussa tapahtui muutos Microsoft Dynamics -liiketoimintasovellusten saatavuudessa. Aiemmin tarjolla ollut kattava Microsoft Dynamics CRM -ratkaisu poistui markkinoilta ja tilalle tuli vielä laajemmat mahdollisuudet tarjoava Microsoft Dynamics 365 -ratkaisu. Ostajan ja käyttäjän kannalta tilanne kuitenkin selkeytyi, nyt esimerkiksi myynnille voi hankkia Microsoft Dynamics 365 for Sales -moduulin eli myynnin johtamiseen ja myyntihenkilöstön päivittäiseen työhönsä tarvitsemat työkalut sisältävä CRM:n.

Myös lisensointi ja hinnoittelu uudistui tässä yhteydessä. PK-yritysten kannalta lisensointiin tuli oma Business-linja, kun taas suurempien yritysten käyttöön on Enterprise-lisensointilinja. Hinnoittelu muuttui PK-yrityksille entistä houkuttelevammaksi, kun esimerkiksi Sales-moduulin saa edullisimmillaan käyttöön alle 30 euron kuukausittaisella käyttäjähinnalla. Siihen kun vielä liittää alle 10 euron hintaisen Microsoft Office 365 Business Premium -paketin, niin CRM:n lisäksi käytössä on tuoreimmat toimisto-ohjelmat kuten Outlook, Word, Excel, Powerpoint sekä valmiit ratkaisut dokumenttien hallintaan, sisäiseen yhteistyöhön ja kommunikointiin, tehtävien jakamiseen ja aikatauluttamiseen sekä moneen muuhun nykypäivänä tarpeeseen joita tarvitaan tiimityöskentelyssä ja liikkuvassa myyntityössä.

Mirosys Oy on PK-yrityksiin keskittyvä kumppani, jonka Microsoft Dynamics osaaminen takaa oikeat ratkaisut asiakkaan tarpeeseen ja ketterät käyttöönottohankkeet. Ota yhteyttä.

Kirjoittanut