Project Service Automation

Hallinnoi projektejasi Project Service-moduulin avulla

Microsoft Dynamics 365 Project Service kattaa projektien myynnin-, resursoinnin-, toimituksen- ja laskutuksen tarpeet. Järjestelmällä voit ennustaa ja seurata projektien myyntiarvoa, kuluja ja tuottoja sekä resurssien käyttöastetta. Projektin tarjousrivien perusteella voit ennustaa tulevaa myyntiäsi.

Tarjousvaiheessa voit myös varmistua kulujen osalta tulevan projektin kannattavuudesta ja resursoinnin kattavuudesta.

Voit parantaa yhteistoimintaa myynnin projektitiimien kanssa Office 365 ryhmien kautta luomalla Office 365 työtilan jokaiselle projektille helpottamaan dokumentinhallintaa, kalenterointia ja tiimin sisäistä kommunikointia.

 

Perusta nopeasti uusia projekteja käyttämällä muokattavia Template -mallitiedostoja. Voit luoda useampia malleja ja ne voivat sisältää tarvittavat roolit ja keskimääräiset työmäärät ja aikataulun.

Resursoi projektin tehtävät käyttämällä älykästä hakua resurssin saatavuuden ja vaadittavien taitojen perusteella. Resursoinnin seuranta ja muokkaus on helppoa graafisella käyttöliittymällä.

 

Voit kohdistaa tuntikirjaukset ja kulut jokaiselle projektille helppokäyttöisen kirjausnäkymän kautta ja siirtää eteenpäin hyväksyttäväksi ja laskutettavaksi.

Järjestelmän sisäänrakennetuilta koontinäytöiltä seuraat yksittäisen projektin edistymistä ja voit porautua aina resurssin työtilanteeseen saakka.

 

 

Mirosys Oy:ssä projektien hallintatyökaluna käytämme Project Service Automation modulia ja asiantuntijamme vastaavat lisäkysymyksiisi. Järjestämme mielellämme esittelytilaisuuden järjestelmän sopivuudesta liiketoimintasi tueksi, ota meihin yhteyttä.