Uncategorized

7

Digiasta Suomen suurin Microsoft Dynamics -toimittaja Mavisystems-yrityskaupan myötä

Digia Oyj ja Mavisystems Oy:n omistajat ovat allekirjoittaneet 5.7.2018 sopimuksen, jolla Digia Oyj ostaa Mavisystems Oy:n koko osakekannan ja Mavisystemsin kokonaan omistaman tytäryhtiön Mirosys Oy:n. Kaupan arvioitu toteuttamispäivä on 1.8.2018.

Vaativiin Microsoft Dynamics -toiminnanohjausjärjestelmiin ja CRM-ratkaisuihin erikoistuneen Mavisystems Oy:n ja Mirosys Oy:n liikevaihto oli kesäkuussa 2017 päättyneellä tilikaudella yhteensä noin 3,2 miljoonaa euroa. Yritysten palveluksessa työskentelee yhteensä 34 henkilöä. Mavisystems ja Mirosys ovat tehneet yhteistyötä Microsoftin kanssa jo yli 10 vuotta ja yhtiöiden asiantuntijoilla on kokemusta yli 250:stä toimituksesta eri toimialoilla. Nämä toimitukset ovat tyypillisesti Microsoft Dynamics NAV-, Dynamics 365 for Sales-, Dynamics 365 for Field Service- ja Dynamics 365 for Project Service Automation (PSA) -projekteja.

”Strategiamme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa hyödyntäen teknologian mahdollisuuksia laajasti ja luotettavasti. Digian vahvuus on laaja osaaminen sekä tarjoama, joka kattaa kokonaisuutena integroidut palvelut, data-analytiikan, liiketoimintajärjestelmät sekä yhä kriittisemmäksi muodostuvan 24/7-tuen. Mavisystems-kaupan myötä rikastamme tarjontaamme Microsoft Dynamics -alueella, joka on yksi merkittävä alustaratkaisu digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Luotettavat alustat ovat verkossa tehtävän liiketoiminnan ydin. Ilman niitä ei digitalisaation hyötyjä saada realisoitua. Tulevaisuus on älykkäiden ratkaisujen ja pilviteknologioiden viitoittama. Näitä kehittämällä ja soveltamalla luomme asiakkaillemme uutta liiketoimintaa ja autamme parantamaan kannattavuutta”, sanoo Timo Levoranta, Digian toimitusjohtaja.

”Mavisystems on saavuttanut kokoluokan, joka vaatii uudenlaista lähestymistapaa. Yhdessä Digian kanssa pystymme vastaamaan kasvavan markkinan muutoksiin nopeammin ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempaa osaamista ja palvelua. Mavisystemsiä ja Digiaa yhdistää tapa toimia asiakkaan kokonaisvaltaisena ja pitkäaikaisena kumppanina. Käyttämämme teknologiat täydentävät erinomaisesti toisiaan ja lisäksi Digia tarjoaa työntekijöillemme uusia mielenkiintoisia asiakkuuksia ja uramahdollisuuksia”, toteaa Mavisystemsin toimitusjohtaja Timo Juhala.

”Digia on nyt Suomen suurin Microsoft Dynamics -toimittaja. Yhdistämällä voimamme Mavisystemsin ja Mirosysin kanssa pystymme tuomaan asiakkaillemme kaikki Microsoft Dynamics -liiketoimintajärjestelmän hyödyt. Lisäksi haluamme vahvistaa entisestään asemaamme Microsoftin kumppanina. Kesäkuun alussa Microsoft valitsi Digian vuoden digitalisaatiokumppaniksi. Perusteluissa korostui kykymme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa yhdistämällä digitalisaatioratkaisuissa visionäärisesti useita osa-alueita Microsoft Dynamics -tuotteista integraatioihin, analytiikkaan ja tekoälyyn”, kertoo Heikki Honkala, johtaja, Toimialaratkaisut, Digia.

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta. Kaupalla ei ole vaikutusta Mavisystems Oy:n tai Mirosys Oy:n henkilöstön työsuhteisiin.

Lisätietoja:
Heikki Honkala, johtaja, Toimialaratkaisut, Digia Oyj
Puh. 040 715 5236
heikki.honkala@digia.com

Timo Juhala, toimitusjohtaja, Mavisystems Oy
Puh. 0207 890 397
timo.juhala@mavisystems.fi

Kirjoittanut