Nordic Soya Oy

seuraa ja kehittää myyntiään Microsoft Dynamics 365 ympäristössä

Nordic Soya Oy on vuonna 2015 perustettu soijarouhetta ja soijaöljyä valmistava yritys. Nykyaikainen tuotantolaitos on Euroopan suurin monivaiheinen soijajalostamo ja sijaitsee Uudessakaupungissa Suomen  Länsirannikolla. Nordic Soya Oy:n markkina-alueena on lähes koko maailma, joten yrityksellä oli tarve hallita ja seurata myynnin tilannnetta ja menekkiä tarjous-tilausputken kautta.

Myynnin kehittämisen ja seurannan edellytyksenä oli järjestelmä, jolla voidaan hoitaa myynnin asiakkuudenhallinta, ennustaminen ja budjetointi sekä menekin seuranta. Lisäksi järjestelmän monikielisyys oli tärkeä edellytys suunnitteilla olevan kansainvälisen myyntiverkoston takia. Työkaluksi valikoitui Microsoft Dynamics 365 for Sales Mirosys Oy:n toimittamana. Raportointi järjestelmässä hoidetaan Microsoft Power BI-työkalulla.

“Toimitusprojektin arvosana kiitettävä 9 – Nordic Soya, Janne Lukkarinen, commercial director”

Myyntihenkilöstö voi käyttää pilvessä toimivaa järjestelmää monikielisesti missäpäin maailmaa tahansa. Järjestelmän kautta voidaan hallita tapahtumia ja aktiviteetteja suoriin asiakkuuksiin sekä laajaan jälleenmyyntikenttään. Koska järjestelmä kytkeytyy voimakkasti Office 365 kokonaisuuteen, on Nordic Soya Oy:n myyntihenkilöstöllä käytössään kokonaisvaltainen työkalu asiakkuuksien ja myynnin hallintaan.

Nordic Soya Oy on rehuvalmisteita jalostava ja toimittava tuotantoyritys, sijaintipaikkana Uusikaupunki.

Mirosys Oy on Microsoft Dynamics 365 toimittaja, jonka toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä ja Turussa.