Tietoa meistä

mirosys-tiimiMirosys Oy on tietotekniikkayritys, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään digiajan työtapoja ja menetelmiä Microsoft Dynamics 365 -järjestelmän avulla. Missiomme on tehostaa tietojärjestelmien käyttöä asiakkaidemme liiketoiminnassa.

Arvomme ovat sitoutuminen, menestyminen ja onnellisuus. Olemme sitoutuneita yrityksen menestyksen kasvattamiseen ja hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme perusta. Meillä on vahva halu onnistua ja kehittää osaamistamme. Toimivat työtavat, hyvä yhteishenki ja onnistuminen työssämme näkyy positiivisena ilmapiirinä. Tyytyväiset asiakkaat ja onnelliset työntekijät – siinä kaksi tärkeää asiaa menestyksen polulla.

Kokemuksemme kattaa yli 100 Microsoft Dynamics CRM/XRM-järjestelmien käyttöönottoa eri toimialoilla. Meillä on hallussa myös Dynamics 365:n uusien lisäosien kuten Field Servicen ja Project Servicen osaaminen. Ketterät asiakasprojektimme tuovat nopeasti lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan.

Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereella ja muut toimipisteemme ovat Mavisystems Oy:n Helsingin ja Turun toimistot.